Vesti

ОБАВЕШТЕЊЕ МИНИСТАРСТВА ЗДРАВЉА У ВЕЗИ КОРОНА ВИРУСА

Министарство здравља обавештава јавност да су доступни бројеви телефона, према месту пребивалишта у времену од 08 до 22h, за све оне који имају одређене симптоме респираторних инфекција, а који су у претходном периоду боравили у подручју захваћеним COVID-19, на којима могу добити све потребне информације, као и препоруке о даљем поступању, од дежурни епидемиолога.

Напомињемо да у таквим случајевима није потребно ићи у дом здравља или болницу, нити шетњом и другим активностима излагати друге грађане потенцијалним ризицима, већ се треба одмах обратити дежурном епидемиологу на неки од достављених телефона.

За ближе бинформације можете контактирати 064 8945 235 (број који је отворило Министарство здравља), затим Институт за јавно здравље Србије "Др Милан Јовановић–Батут" (ул.Др Суботића бр.5, 11000 Београд; Тел: 011 2684 566)

Градски завод за јавно здравље Београд                                    

ул. Булевар Деспота Стефана бр. 54а,  11000 Београд

011/ 2078-677
ДОМ ЗДРАВЉА „СТАРИ ГРАД“ ПРВИ У СРБИЈИ ПО СТАНДАРДИМА КВАЛИТЕТА

На основу Извештаја Агенције за акредитацију здравствених установа Србије  Дом здравља „Стари град“ је једини дом здравља у Србији  који има 100% највиших оцена, што представља највећи степен усаглашености са стандардима квалитета у оквиру   здравствених установа примарног нивоа здравствене заштите у Србији!

Комплетан текст можете прочитати кликом ОВДЕ


АКРЕДИТАЦИОНИ ИЗВЕШТАЈ ЗА 2020.

О АКРЕДИТАЦИЈИ 2020.Март 2020. - Месец борбе против рака

Малигне болести представљају један од највећих јавноздравствених проблема на светском нивоу. Према најновијим подацима Светске здравствене организације и Међународне агенције за истраживање рака, оптерећење малигним болестима у свету је у порасту, a очекује се да ће до 2032. године оболети 25 милиона људи широм света.


МЕСЕЦ БОРБЕ ПРОТИВ РАКАМЕЂУНАРОДНИ ДАН ДЕЦЕ ОБОЛЕЛЕ ОД РАКА

Међународни дан деце оболеле од рака 15. фебруар 2020. године под слоганом: ,,БЕЗ ГРАНИЦА“ Заједно. Могућност. Будућност. Излечење. Снага

Кликните ОВДЕ
31. јануар - НAЦИОНАЛНИ ДАН БЕЗ ДУВАНА

Живот без дувана – за бољу будућност нових генерација“

У Србији се 31. јануара под слоганом „Живот без дувана – за бољу будућност нових генерација“ обележава Национални дан без дувана. Активности у оквиру обележавања Националног дана без дувана упозоравају јавност на штетне ефекте употребе дувана као и последице излагања дуванском диму.
Комплетан текст можете прочитати кликом на ПДФ документ.


НАЦИОНАЛНИ ДАН БЕЗ ДУВАНА 31.01.2020.

© 2009. Sva prava zadržava vlasnik sajta - Dom zdravlja Stari grad.
Sajt kreirao WebLine. Nekretnine