Vesti

Projekat DILS i Dom zdravlja Stari grad

U okviru Projekta DILS (Pružanje unapređenih usluga na lokalnom nivou), koje sprovodi Ministarstvo zdravlja, Ministarstvo prosvete i Ministarstvo rada i socijalne politike, Dom zdravlja Stari grad  je sproveo Projekat: Očuvanje zdravlja i unapređenje kvaliteta života nepokretnih i polupokretnih stanovnika opštine Stari grad.

Ceo tekst možete pročitati klikom ovde
Prevencija

Šta znate o prevenciji raka debelog creva ?
Klikom ovde saznajte sve o ovoj temi.
Dan sestrinstva

Priznanja i nagrade dodeljene najboljim tehničarima Doma zdravlja Stari grad povodom dana sestrinstva.
U svečanoj sali uz prisustvo koleka i lekara glavna sestra DZ VMS Ljiljana Lučić, nagrade je uručila:
Jasni Romanović, viši fizioterapeut
Marini Pajević, med. sestra
Branimiru Spasojeviću, glavni laborant
Fotografije sa proslave možete pogledati klikom ovde
Dom zdravlja Stari grad nekad i sada

Sva obeánja od 2002. ispunjena.
Opština Stari grad započela sa obnovom i ulaganjem u rekonstrukciju svih sedam spratova Doma zdravlja Stari grad ( klikni ovde ), nabavku nove dijagnostičke i druge opreme i znatno bolje uslove rada i lečenja naših sugrađana.
Sa izuzetnim zadovoljstvom, danas 2012. možemo se uveriti da su sva obećanja, i mnogo više u potpunosti ispunjena. Zahvaljujući ovim značajnim ulaganjima u našu ustanovu postali smo vodeći dom zdravlja kada je u pitanju kvalitetno lečenje naših pacijenata.

Tim povodom u petak 20.04.2012.u posetu Domu zdravlja Stari grad su došli  Zoran Alimpić, zamenik predsednika Skupštine grada Beograda i zamenik gradskog sekretara za zdravstvo Aleksandar Stefoski, kao i predsednica Opštine Stari grad Mirjana Božidarević i  načelnik Uprave Dejan Kovačević. Oni su sa Direktorkom prim dr Gordanom Dragašević  obišli Dom zdravlja i izrazili zadovoljstvo organizacijom i opremom. Tom prilikom im je prezentovan kratki dokumentarni film „Dom zdravlja nekad i sad“ nastao kao dokument o ulaganju Opštine i grada u poslednjih osam godina u renoviranje i opremu Doma zdravlja. Film će moći u narednom periodu da vide i korisnici usluga Doma zdravlja na ekranu u holu Doma zdravlja više puta dnevno kao i na našem sajtu.
Za puštanje filma kliknite ovde.

Izgled doma zdravlja Stari grad 2004. kada su počela ulaganja opštine Stari grad i grada Beograda i danas posle 8 godina odlične saradnje lokalne i gradske samouprave.
Klikom ovde možete pogledati film.
Klikom ovde možete pogledati fotografije
Stara ambulanta u novom ruhu

U prisustvu predsednice opštine Stari grad gđe. Mirjane Božidarević i direktorke Doma zdravlja stari grad Prim.dr Gordane Dragašević danas je zvanično otvorena renovirana ambulanta Dubrovačka. 
Kompletno renoviranje finasirano je sredstvima opštine Stari grad. Naši sugrađani koji imaju kartone u ovoj ambulanti, pored stručnog kadra koji vodi računa o njihovom zdravlju, od sada će svoje preglede obavljati u lepom i prijatnom ambijentu.
Kratak video o otvaranju ambulante možete pogledati klikom ovde


© 2009. Sva prava zadržava vlasnik sajta - Dom zdravlja Stari grad.
Sajt kreirao WebLine. Nekretnine