Vesti

SKRINING NA RAK DOJKE

 Zahvaljujući donaciji vlade Japana
a u sklopu  projekata: ”Podrška uvođenju Nacionalnog programa za skrining na rak dojke, materice i debelog creva”, ”Nacionalnog programa za prevenciju raka dojke” i Nacionalnog programa “Srbija protiv raka”, i u saradnji sa Ministarstvom zdravlja , Insitutom za javno zdravlje “Batut”i Gradskim zavodom za javno zdravlje
Dom zdravlja “Stari grad” je od 10.12.2012. započeo

SKRINING NA RAK DOJKE
                          ceo tekst: kliknite ovde
Akreditacija Doma zdravlja Stari grad

Dom zdravlja Stari grad je u procesu akreditacije ustanove. Primena najviših standarda iz oblasti primarne zdravstvene zaštite obuhvaćenih ovom akreditacijom biće prioritet naše ustanove.
Od 25.11. do 27.11.2012. spoljni ocenjivači, Jasmina Peulja Vukobratović, dipl ekonomista. , Mr. ph Jelena Ošap, spec. med. biohemije, VMS Ljubica Radovanović i Dr Bisenija Radivojević pregleda će dokumentaciju i oceniti njihovu primenu u praksi.


Strateški plan

Strateški plan Doma zdravlja Stari grad za period 2012./2016. možete pogledati klikom ovde
Projekat DILS i Dom zdravlja Stari grad

U okviru Projekta DILS (Pružanje unapređenih usluga na lokalnom nivou), koje sprovodi Ministarstvo zdravlja, Ministarstvo prosvete i Ministarstvo rada i socijalne politike, Dom zdravlja Stari grad  je sproveo Projekat: Očuvanje zdravlja i unapređenje kvaliteta života nepokretnih i polupokretnih stanovnika opštine Stari grad.

Ceo tekst možete pročitati klikom ovde
Prevencija

Šta znate o prevenciji raka debelog creva ?
Klikom ovde saznajte sve o ovoj temi.


© 2009. Sva prava zadržava vlasnik sajta - Dom zdravlja Stari grad.
Sajt kreirao WebLine. Nekretnine