Vesti

Stigao mamograf

Ambasador Japana u Srbiji, njegova ekselencija Tošio Cunozaki u okviru donacije Agencije za međunarodnu saradnju Japana, poklonio je mamograf sa pratećom opremom Domu zdravlja Stari grad. Donaciju je primila Prim. dr Gordana Dragašević direktor DZ Stari grad.
Prostor za rad novog mamografa je adaptiran u okvitu službe rendgen i ultrazvučne dijagnostike pod rukovodstvom načelnika službe Prim. dr Milutina Vlahovića a stručna obuka lekara i tehničara je u završnoj fazi. Tačan datum početka rada mamografa objavićemo uskoro na našem sajtu.
DZ Stari grad po četvrti put pokrovitelj Festivala zdravljat pokrovitelj

Dom zdravlja "Stari grad" je po četvrti put pokrovitelj Festivala zdravlja Beograd (www.festival-zdravlja.com), u okviru koga se održava i Prva konferencija iz kvantno informacione medicine bazirane na akupunkturi i svesti"KIM 2011" ( www.qim2011.org) i to od 23. do 25. septembra 2011. godine.
U okviru programa konferencije, predstavićemo se sa dve radionice (kursa), koje su akreditovane od strane Zdravstvenog saveta Srbije i nose po 3 boda.
Opširnije informacije možete pogledati klikom ovde

Zbog velikog interesovanja ponavlja se kurs u organizaciji DZ Stari grad i Gradskog sekretarijata za zdravstvo Beograda.
Opširnije informacije možete pogledati klikom ovde
Zdravstveni kutak

U okviru letnje promocije zdravlja i zdravih stilova života na Adi Ciganliji u organizaciji lista POLITIKA 22.08.2011. gostovala je i direktorka Doma zdravlja Stari grad Prim. dr Gordana Dragašević.
Prim. Dragašević govorila je o značaju sistematskih pregleda radno aktivnog stanovništva i ulozi radne sredine i uslova rada.
Specijalni gost današnjeg kutka bio je ministar zdravlja Republike Srbije Prof. dr Zoran Stanković koji je odgovarao na mnogobrojna pitanja naših sugrađana.
Kratak film možete pogledati klikom ovde
Branimir Spasojević odgovorni tehničar laboratorijske dijagnostike DZ Stari grad i predsednik Asocijacije laboratorijskih tehnologa i tehničara Srbije 24.08.2011. održao je predavanje u okviru Politikinog Zdravstvenog kutka  o pripremi pacijenata za dolazak u laboratoriju.
Specijalni gost danas je bio Prof. dr Đorđe Bajec direktor KCS
Kratak film možete pogledati klikom ovde
Dr Mirjana Mićović pedijatar Doma zdravlja Stari grad održala je predavanje u okviru dana alternativne medicine u Politikinom zdravstvenom kutku o REIKI metodi.
Današnji specijalni gost bio je Gradski sekretar za zdravstvo Prof. dr Zoran Blagojević
Kratak film možete pogledati klikom ovde
Rekonstrukcija VII sprata

Opština Stari grad finasira adaptaciju VII sprata naše ustanove. Razmeštanje službi u okviru domske zgrade  i pripremni radovi počeli 22.03.2010. U toku je i popravka malog lifta.
Mole sa pacijenti za strpljenje i razumevanje.
Donacija

Odeljenje dečje i preventivne stomatologije D.Z."Stari grad " zahvaljujući donaciji gospodina Branka Srećkov-a, direktora Neodenta, u saradnji sa Rotari klubovima Beograda, zanovljeno je stomatološkom stolicom sa intraoralnom kamerom , u ordinaciji I Ekonomske škole. U ovoj ordinaciji se stomatološki zbrinjavaju pored učenika I Ekonomske škole i deca sa posebnim potrebama. Upravo to je i motivisalo darodavca da im učini što konfornijim boravak u stomatološkoj ordinaciji. Mali pacijenti su već imali priliku da uživaju u novoj stomatološkoj stolici, a samo uručenje donacije je svečano obavljeno 16. 03.2010.god. u ordinaciji I Ekonomske škole u prisustvu darodavca gospodina Branka Srećkov- a, direktora Neodenta i njegovih saradnika iz Rotari klubova Beograd, gospode Vladimira Matić-a i Gorana  Gnus-a.
Priliku da se lično zahvale i podrže ovakav human gest imali su potpredsednik Opštine "Stari grad " dr. Ana Danilović, direktor Doma zdravlja "Stari grad "dr. Ljubiša Perišić ,direktor I Ekonomske škole  prof. Milibor Saković ,načelnik stomatološke službe D.Z."Stari grad" dr. Dušan Živanović, PR službe za odnose sa javnošću dr. Mirjana Mićović, asistent  Branimir Spasojević, psiholog O.Š.za zaštitu vida "Dragan Kovačević " Dominika Sidorenko-Perić kao i izabrani stomatolog ovih učenika dr. Aleksandra Rajčević.


VIDEO KLIP (klikni mišem)

SLIKE IZ GALERIJE ( klikni misem)


© 2009. Sva prava zadržava vlasnik sajta - Dom zdravlja Stari grad.
Sajt kreirao WebLine. Nekretnine