Vesti

Prevencija

Šta znate o prevenciji raka debelog creva ?
Klikom ovde saznajte sve o ovoj temi.
Dan sestrinstva

Priznanja i nagrade dodeljene najboljim tehničarima Doma zdravlja Stari grad povodom dana sestrinstva.
U svečanoj sali uz prisustvo koleka i lekara glavna sestra DZ VMS Ljiljana Lučić, nagrade je uručila:
Jasni Romanović, viši fizioterapeut
Marini Pajević, med. sestra
Branimiru Spasojeviću, glavni laborant
Fotografije sa proslave možete pogledati klikom ovde
Dom zdravlja Stari grad nekad i sada

Sva obeánja od 2002. ispunjena.
Opština Stari grad započela sa obnovom i ulaganjem u rekonstrukciju svih sedam spratova Doma zdravlja Stari grad ( klikni ovde ), nabavku nove dijagnostičke i druge opreme i znatno bolje uslove rada i lečenja naših sugrađana.
Sa izuzetnim zadovoljstvom, danas 2012. možemo se uveriti da su sva obećanja, i mnogo više u potpunosti ispunjena. Zahvaljujući ovim značajnim ulaganjima u našu ustanovu postali smo vodeći dom zdravlja kada je u pitanju kvalitetno lečenje naših pacijenata.

Tim povodom u petak 20.04.2012.u posetu Domu zdravlja Stari grad su došli  Zoran Alimpić, zamenik predsednika Skupštine grada Beograda i zamenik gradskog sekretara za zdravstvo Aleksandar Stefoski, kao i predsednica Opštine Stari grad Mirjana Božidarević i  načelnik Uprave Dejan Kovačević. Oni su sa Direktorkom prim dr Gordanom Dragašević  obišli Dom zdravlja i izrazili zadovoljstvo organizacijom i opremom. Tom prilikom im je prezentovan kratki dokumentarni film „Dom zdravlja nekad i sad“ nastao kao dokument o ulaganju Opštine i grada u poslednjih osam godina u renoviranje i opremu Doma zdravlja. Film će moći u narednom periodu da vide i korisnici usluga Doma zdravlja na ekranu u holu Doma zdravlja više puta dnevno kao i na našem sajtu.
Za puštanje filma kliknite ovde.

Izgled doma zdravlja Stari grad 2004. kada su počela ulaganja opštine Stari grad i grada Beograda i danas posle 8 godina odlične saradnje lokalne i gradske samouprave.
Klikom ovde možete pogledati film.
Klikom ovde možete pogledati fotografije
Stara ambulanta u novom ruhu

U prisustvu predsednice opštine Stari grad gđe. Mirjane Božidarević i direktorke Doma zdravlja stari grad Prim.dr Gordane Dragašević danas je zvanično otvorena renovirana ambulanta Dubrovačka. 
Kompletno renoviranje finasirano je sredstvima opštine Stari grad. Naši sugrađani koji imaju kartone u ovoj ambulanti, pored stručnog kadra koji vodi računa o njihovom zdravlju, od sada će svoje preglede obavljati u lepom i prijatnom ambijentu.
Kratak video o otvaranju ambulante možete pogledati klikom ovde
Stigao mamograf

Ambasador Japana u Srbiji, njegova ekselencija Tošio Cunozaki u okviru donacije Agencije za međunarodnu saradnju Japana, poklonio je mamograf sa pratećom opremom Domu zdravlja Stari grad. Donaciju je primila Prim. dr Gordana Dragašević direktor DZ Stari grad.
Prostor za rad novog mamografa je adaptiran u okvitu službe rendgen i ultrazvučne dijagnostike pod rukovodstvom načelnika službe Prim. dr Milutina Vlahovića a stručna obuka lekara i tehničara je u završnoj fazi. Tačan datum početka rada mamografa objavićemo uskoro na našem sajtu.


© 2009. Sva prava zadržava vlasnik sajta - Dom zdravlja Stari grad.
Sajt kreirao WebLine. Nekretnine