Vesti

Обавештење за пацијенте

Рендген не ради због квара од 22.04.2015.
ОБАВЕШТЕЊЕ ПАЦИЈЕНТИМА

Захваљујући донацијама и помоћи ДЗ Палилула од 07.04.2015. лабораторија ће примати све пацијенте док трају залихе лабораторијског материјала (процена-наредних 10 дана).

Хвала на разумевању
Управа Дома здравља
Медији о блокади дома здравља Стари град
3 meseca 3 dana ili ODMAH

Novinarka Kurira istrazivala je duzinu čekanja na neke lekarske i dijagnostičke preglede u zdravstvenim ustanovama u Beogradu.

Dom zdravlja „Stari grad“ spada u one  zdravstvene ustanove gde je duzina čekanja minimalna ili je uopšte nema.
Za pregled kod izabranog lekara, ukoliko niste hitan pacijent ( primaju se odmah ), čeka se 2-3 dana dok se pacijenti upućeni u laboratoriju primaju bez zakazivanja i čekaju između 5 - 30 min.  Laboratorijski informacioni sistem podrazumeva bezpapirno upućivanje pacijenata kao i bezpapirno prosleđivanje nalaza izabranom lekaru. To je maksimalno skratilo vreme čekanja na laboratorijski nalaz. Lekari mogu brzo da postave dijagnozu i blagovremeno počnu sa adekvatnom terapijom.
Naši pacijenti ne moraju da dolaze po rezultate u laboratoriju da gube dragoceno vreme u šetnji između laboratorije i lekara. Dovoljno je da sutradan po vađenju krvi odu kod svog izabranog lekara gde ih čekaju rezultati i adekvatna terapija.
Zahvaljijući razumevanju menadzmenta, lokalne i gradske samouprave i dobroj organizaciji sluzbe praćenoj savremenim informacionim tehnologijama, omogućili smo našim pacijentima da budu u povlašćenom polozaju u odnosu na druge domove zdravlja.
Imamo ideja kako da sve to još više unapredimo na dobrobit  i korist naših pacijenata i čim se steknu finasijski uslovi za realizaciju tih ideja podićićemo nivo usluga na još veši nivo.
 
PRIPREMA DECE ZA UPIS U I RAZRED

Poštovani roditelji budućih prvaka.

Sve informacije vezane za lekarske preglede neophodne za upis prvaka mozete pročitati klikom OVDE
Budućim prvacima zelimo srećan polazak u školu.


© 2009. Sva prava zadržava vlasnik sajta - Dom zdravlja Stari grad.
Sajt kreirao WebLine. Nekretnine