Vesti

Obeležen 50.ti rodjendan ambulante GSP

U petak, 19. juna u svečanoj sali doma zdravlja je održana svečana akademija povodom obeležavanja 50 og rodjendana ambulante GSP. Svečanosti su prisustvovali bivši i sadapšnji radnici GSP i ambulante GSP- a , kao i njihovi prijatelji .Odgovorna sestra ambulante  GSP ,Ljubina Živanić, je za ovu priliku  pripremila prezentaciju kroz koju  je prisutne upoznala sa istoprijatom GSP-a i razvojem zdravstvene službe u Beogradu u prošlom veku, kao i o vremenu otpočinjanja i razvoja  saradnje naše dve ustanove. U tome su je svojim sećanjima podržali bivši dugogodišnji direktor GSP Miloš Milovanović,  bivši dugogodišnji direktor Medicine rada, Dr Jovan Maksimović i Dr Ana Piler, nedašnji lekar  ambulante. Goste su pozdravili i generalni direktor GSP- a gospodin Rade Nuikolić, direktor DZ Stari grad" Dr Ljubiša Perišić i šef ambulante GSP Dr Mirjana Jovanović.U kulturno umetničkom delu programa učestvovale su članice pevačke grupe KUD "Nikola Tesla GSP". 
Dodela licenci

Svečana dodela licenci medicinskim sestrama i tehničarima  Doma zdravlja „Stari grad“ obavljena je 10.aprila 2009. u zgradi opštine Stari grad.
Svečanosti su prisustvovali predstavnici komore, Nadica Ikić-predsednik skupštine komore i  predsednica izvršnog odbora ogranka Beograd Radmila Ugrica.
Licence je uručila glavna sestra doma zdravlja stari grad i delegat komore medicinskih sestara i zdravstvenih tehničara Srbije vms Ljiljana Lučić.
Prisutne je pozdravila i zaželela uspešan rad Prim. dr Vesna Janjušević pomoćnik direktora Doma zdravlja Stari grad.
Posle uručivanja licenci priređena je mala zakuska u holu opštine Stari grad.
AKREDITACIJA priznanje najboljima

Ministarstvo Zdravlja Republike Srbije
dodelilo je
AKREDITACIJU našoj ustanovi u okviru projekta
"
RAZVOJ ZDRAVLJA SRBIJE".
Ovo visoko priznanje svrstalo je našu ustanovu u vrh zdravstvenih organizacija primarnog nivoa i potvrdilo veliku stručnost, opremljenost i angažovanje svih zaposlenih na poboljšanju i očuvanu kvaliteta zdravlja naših sugrđana.


© 2009. Sva prava zadržava vlasnik sajta - Dom zdravlja Stari grad.
Sajt kreirao WebLine. Nekretnine