Vesti

SERTIFIKAT O AKREDITACIJI

Domu zdravlja Stari grad urucen je sertifikat o akreditaciji ustanove na maksimalnih 7 godina.
Agencija za akreditaciju zdravstvenih ustanova na nivou Srbije ocenila je organizaciju i rad Doma zdravlja Stari grad najvišom ocenom i dodelila sertifikat na period od 7 godina.
Ovom prilikom zahvaljujemo se svima koji su svojim radom, trudom i stručnošću doprineli ovom priznanju.
Posebna zahvalnost pripada  lokalnoj samoupravi opštine Stari grad koja je svojim nesebičnim donacijama u proteklih 9 godina uložila velika finasijska sredstva i omogućila da naša ustanova izgleda kao i slične u mnogo razvijenijim i bogatijim zemljama.
Poštovani pacijenti, Dom zdravlja Stari grad i nadalje će raditi na unapređenju kvaliteta i uslova vašeg lečenja.
MI MISLIMO NA VAŠE ZDRAVLJE
Kolektiv Doma zdravlja Stari grad
Poseta Predstavnika Japanske Agencije za Međunarodnu Saradnju

Predstacnici „Japanske Agencije za Međunarodnu Saradnju“ i Ministrarstva zdravlja Srbije danas su posetili Dom zdravlja Stari grad i obišla odeljenje rendgen dijagnostike u okviru kojeg je počeo rad mamografa.
Donacija vlade Japana omogućila je da  brza dijagnostika, sa kojom do sada nismo raspolagali, za otkrivanje karcinoma dokje bude pristupačna na primarnom zdravstvenom nivou.
U ime pacijentkinja Doma zdravlja Stari grad zahvaljujemo se na donaciji koja je omogućila rano otkrivanje karcinoma dojke što je od izuzetne važnosti u lečenju ove bolesti.
U okviru svoje posete predstavnici JICA (Japan International Cooperation Agency ) su obišli i odeljenje laboratorijske dijagnostike koje je jedno od najsavrermenijih u Srbiji.
Nacionalni dan borbe protiv raka dojke

Nacionalni dan borbe protiv raka dojke prvi put u kalendaru javnog zdravlja Srbije
Kliknite ovde
SKRINING NA RAK DOJKE

 Zahvaljujući donaciji vlade Japana
a u sklopu  projekata: ”Podrška uvođenju Nacionalnog programa za skrining na rak dojke, materice i debelog creva”, ”Nacionalnog programa za prevenciju raka dojke” i Nacionalnog programa “Srbija protiv raka”, i u saradnji sa Ministarstvom zdravlja , Insitutom za javno zdravlje “Batut”i Gradskim zavodom za javno zdravlje
Dom zdravlja “Stari grad” je od 10.12.2012. započeo

SKRINING NA RAK DOJKE
                          ceo tekst: kliknite ovde
Akreditacija Doma zdravlja Stari grad

Dom zdravlja Stari grad je u procesu akreditacije ustanove. Primena najviših standarda iz oblasti primarne zdravstvene zaštite obuhvaćenih ovom akreditacijom biće prioritet naše ustanove.
Od 25.11. do 27.11.2012. spoljni ocenjivači, Jasmina Peulja Vukobratović, dipl ekonomista. , Mr. ph Jelena Ošap, spec. med. biohemije, VMS Ljubica Radovanović i Dr Bisenija Radivojević pregleda će dokumentaciju i oceniti njihovu primenu u praksi.
© 2009. Sva prava zadržava vlasnik sajta - Dom zdravlja Stari grad.
Sajt kreirao WebLine. Nekretnine