РАСПОРЕД РАДА ЛЕКАРАЈАНУАР 2024. Распоред рада лекара


Стоматологија - Деца

Стоматологија - Општа

Топличин венац

Педијатрија

Коста Стојановић

Кућно лечење

Симина

Венизелосова

Дубровачка

Специјалистичка

Гинекологија


Распоред дежурних здравствених установа


DECEMBAR 2023


ДЕЦЕМБАР 2023. Распоред рада лекара


Специјалистичка

Венизелосова

Дубровачка

Стоматологија - Деца

Стоматологија - Општа

Кућно лечење

Гинекологија

Коста Стојановић

Симина

Топличин венац

Општа - заменски лекари

Педијатрија


НОВЕМБАР 2023. Распоред рада лекара


Специјалистичка

Стоматологија - Општа

Топличин венац

Венизелосова

Гинекологија

Стоматологија - Деца

Дубровачка

Коста Стојановић

Кућно лечење

Педијатрија

Општа - заменски лекари

Симина


ОКТОБАР 2023. Распоред рада лекара


Гинекологија

Стоматологија - Општа

Специјалистичка

Коста Стојановић

Топличин венац

Венизелосова

Стоматологија - Деца

Дубровачка

Кућно лечење

Симина

Општа - заменски лекари

Педијатрија


СЕПТЕМБАР 2023. Распоред рада лекара


Венизелосова

Гинекологија

Специјалистичка

Коста Стојановић

Кућно лечење

Општа - заменски лекари

Стоматологија - Општа

Стоматологија - Деца

Дубровачка

Симина

Топличин венац

Педијатрија


СЕПТЕМБАР 2023. Распоред дежурних здравствених установа


СЕПТЕМБАР 2023


АВГУСТ 2023. Распоред рада лекара


Венизелосова

Стоматологија - Деца

Гинекологија

Топличин венац

Општа - заменски лекари

Педијатрија

Специјалистичка

Стоматологија - Општа

Дубровачка

Коста Стојановић

Кућно лечење

Симина


ЈУЛ 2023. Распоред рада лекара


Топличин венац

Коста Стојановић

Општа - заменски лекари

Стоматологија - Деца

Венизелосова

Специјалистичка

Гинекологија

Стоматологија - Општа

Кућно лечење

Дубровачка

Симина

Деца


ЈУН 2023. Распоред рада лекара

Распоред рада лекара ЈУН 2023.


Дубровачка

Коста Стојановић

Топличин венац

Стоматологија - Општа

Стоматологија - Деца

Гинекологија

Венизелосова

Кућно лечење

Општа - заменски лекари

Специјалистичка

Деца

Симина


МАЈ 2023. Распоред рада лекара

Распоред рада лекара МАЈ 2023.


Стоматологија - Општа

Коста Стојановић

Кућно лечење

Стоматологија - Деца

Гинекологија

Општа - заменски лекари

Венизелосова

Дубровачка

Топличин венац

Специјалистичка

Деца

Симина


АПРИЛ 2023. Распоред рада лекара

Распоред рада лекара АПРИЛ 2023.


Топличин венац

Специјалистичка

Дубровачка

Коста Стојановић

Гинекологија

Стоматологија - Деца

Општа - заменски лекари

Деца

Кућно лечење

Симина

Стоматологија - Општа

Венизелосова


МАРТ 2023. Распоред рада лекара

Распоред рада лекара МАРТ 2023.


Стоматологија - Деца

Стоматологија - Општа

Специјалистичка

Гинекологија

Венизелосова

Дубровачка

Топличин венац

Кућно лечење

Коста Стојановић

Симина

Деца


МАРТ 2023. Распоред дежурних здравствених установа


МАРТ 2023


ФЕБРУАР 2023. Распоред рада лекара

Распоред рада лекара ФЕБРУАР 2023.


Венизелосова

Коста Стојановић

Топличин венац

Кућно лечење

Стоматологија - Деца

Специјалистичка

Дубровачка

Гинекологија

Симина

Деца

Стоматологија - Општа


ФЕБРУАР 2023. Распоред дежурних здравствених установа


ФЕБРУАР 2023.


ЈАНУАР 2023. Распоред рада лекара

Распоред рада лекара ЈАНУАР 2023.


Гинекологија

Коста Стојановић

Топличин венац

Специјалистичка

Стоматологија

Венизелосова

Дубровачка

Кућно лечење

Симина

Деца


распоред дежурних здравствених установа


JANUAR 2023.


ДЕЦЕМБАР 2022.Распоред рада лекара

Распоред рада лекара ДЕЦЕМБАР 2022.


Коста Стојановић

Специјалистичка

Кућно лечење

Топличин венац

Венизелосова

Симина

Дубровачка

Стоматологија

Деца

Гинекологија


НОВЕМБАР 2022.Распоред рада лекара

Распоред рада лекара НОВЕМБАР 2022.


КУЋНО ЛЕЧЕЊЕ

амб.Дубровачка

амб. Коста Стојановић

амб.Венизелосова

амб.Симина

амб.Топличин венац

Жене

Стоматологија

Специјалистичка

Деца


ОКТОБАР 2022.Распоред рада лекара

Распоред рада лекара ОКТОБАР 2022.


Деца

КУЋНО ЛЕЧЕЊЕ

амб.Дубровачка

амб.Топличин венац

амб.Венизелосова

амб.Коста Стојановић

Ambulanta Simina

Специјалистичка служба

Жене

Стоматологија


СЕПТЕМБАР 2022.Распоред рада ле

Распоред рада лекара СЕПТЕМБАР 2022.


амб.КУЋНО ЛЕЧЕЊЕ

амб.Дубровачка

амб.Топличин венац

амб.Симина

амб.Венизелосова

Деца

Стоматологија

амб.Коста Стојановић

Специјалистичка служба

Жене


АВГУСТ 2022.Распоред рада ле

Распоред рада лекара АВГУСТ 2022.


Жене

амб.Топличин венац

амб.Венизелосова

амб.Дубровачка

амб.Симина

Специјалистичка

амб. КУЋНО ЛЕЧЕЊЕ

амб. Коста Стојановић

Стоматологија

Деца


JУЛ 2022.Распоред рада лекарa

Распоред рада лекара ЈУЛ 2022.


Жене

Стоматологија

Деца

амб.Топличин венац

амб. Коста Стојановић

амб.Симина

амб.Дубровачка

амб. КУЋНО ЛЕЧЕЊЕ

амб.Венизелосова

Специјалистичка


JУН 2022.Распоред рада лекарa

Распоред рада лекара ЈУН 2022.


амб. Коста Стојановић

амб.Топличин венац

амб.Дубровачка

амб. КУЋНО ЛЕЧЕЊЕ

амб.Венизелосова

Стоматологија

Деца

Специјалистичка

Жене

амб.Симина


МАЈ 2022.Распоред рада лекарa

Распоред рада лекара МАЈ 2022.


Специјалистичка

Жене

амб.Венизелосова

амб.Коста Стојановић

Кућна нега

Стоматологија

aмб-Дубровачка

амб.Симина

Педијатри

Деца

амб-Топличин венац


распоред дежурних здравствених установа


10- 16.JANUAR 2022

17- 23.JANUAR 2022.

24- 31.JANUAR 2022

2. -6. FEBRUAR 2022

7. -13. FEBRUAR 2022

14. -20. FEBRUAR 2022

21. -28. FEBRUAR 2022

1. -6. MART 2022

15. -31. MART 2022

21. -31. MART 2022

APRIL 2022

MAJ 2022


17. Распоред рада лекарa


Специјалистичка

Одрасли

Стоматологија

zene

Деца


16. Распоред рада лекарa


Одрасли

Деца

Жене

Специјалистичка


15. Распоред рада лекар

Распоред рада лекара од 11.04.-17.04.2022.


15.Деца

15.Специјалистичка

15.Одрасли

15.Стоматологија

15.Жене


14. Распоред рада лекар

Распоред рада лекара од 04.04.-10.04.2022.


14.Стоматологија

14.Специјалистичка

14.Жене

14.Одрасли

14.Деца


13. Распоред рада лекар


13.Специјалистичка

13.Жене

13.Одрасли

13.Деца

13.Стоматологија


12. Распоред рада лекар

Распоред рада лекара од 21.03.-27.03.2022.


12.Специјалистичка

12.Одрасли

12.Стоматологија

12.Жене

12.Деца© 2009. Sva prava zadržava vlasnik sajta - Dom zdravlja Stari grad.
Sajt kreirao WebLine. Nekretnine